• Please use this area to tell us about special wishes or demands

    Een moment geduld aub.

Uw zoekresultaten

IDFA

Geplaatst door admin on 5 februari 2016
| 0

Het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) is in 1988 opgericht om de productie van documentaires nationaal en internationaal te stimuleren. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste documentairefestival ter wereld. Tijdens het festival worden honderden documentaires van filmmakers uit alle hoeken van de wereld vertoond. IDFA is uniek vanwege het grote aantal internationale films die hier vaak hun Europese premières krijgen. Voor een actueel overzicht van de inzendingen voor dit jaar kun je terecht op de website. Trailers van de films zijn te bekijken via het YouTube-kanaal van IDFA. Kaartjes kunnen online of in de aangesloten theaters worden gekocht.